Βοηθάω μικρές επιχειρήσεις λιανικής να αναπτύξουν το διαδικτυακό τους κατάστημα.

Αποκτήστε και εσείς το διαδικτυακό σας κατάστημα και διευρύνετε την πελατειακή σας βάση χωρίς τους γεωγραφικούς περιορισμούς του φυσικού σας καταστήματος.

Ecom

Κατασκευάζω e-shop για μικρές επιχειρήσεις λιανικής που επιθυμούν να αναπτυχθούν.

Στη νέα κανονικότητα που διανύουμε η ανάγκη για επένδυση στο e-commerce για κάθε επιχείρηση λιανικής είναι επιτακτική ειδικότερα, για όσους επιθυμούν να είναι στους ωφελούμενους στη μετά-κορωνοϊού αγορά. 

Μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματος,

Επαγγελματίες και επιχειρήσεις που αναπτύσσονται λένε.

Η προσέγγισή μου στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Ανεξάρτητα του κλάδου που δραστηριοποιήστε, στην ανάπτυξη του eshop ακολουθείτε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην ευχρηστία του, τόσο από καταναλωτικής όσο και διαχειριστικής οπτικής.

Επιπρόσθετα ο τεχνικός σχεδιασμός μπορεί να εναρμονιστεί πλήρως στο επιχειρηματικό και εμπορικό σας πλάνο ανάπτυξης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος προκειμένου να απολαύσετε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα των marketing ενεργειών σας.

Ecomm

Επεκτασιμότητα και υποστήριξη χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

Η κατασκευή γίνεται με έμφαση στην επεκτασιμότητα των λειτουργιών αλλά και την ευκολία στην υποστήριξη. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα όπως και το φυσικό εξελίσσεται, αναπτύσσεται και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της αγοράς. Γι αυτό και η πλατφόρμα που θα αποτελέσει τη βάση της κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος δε θα πρέπει να λειτουργεί ανασταλτικά.

Κατασκευάζω ηλεκτρονικά καταστήματα με τη χρήση του WooCommerce και του WordPress.

Η χρήση αυτών εξασφαλίζει,

Faq

Συχνές Ερωτήσεις - Διευκρινίσεις.

Η φορολογία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δε διαφέρει σημαντικά από τη φορολόγηση ενός παραδοσιακού καταστήματος. Εμφανίζει όμως ορισμένες «σημαντικές» ιδιαιτερότητες γι αυτό και είναι απαραίτητη η καθοδήγηση από τον λογιστή σας.

Οι ιδιαιτερότητες αυτές αφορούν κυρίως την επιλογή της κατάλληλης επιχειρηματικής δομής, ζητήματα φορολογικής κατοικίας και μόνιμης εγκατάστασης, σωστή λογιστική παρακολούθηση, πληρωμές που υπάγονται σε παρακράτηση κ.α

Είναι μια γενική ερώτηση που δεχόμαστε συχνά. Γενικά λοιπόν το κόστος κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος από τεχνικής πλευράς εξαρτάται από τις προδιαγραφές του έργου που προκύπτουν από το business plan της επειχήρησης και το marketing strategy που θα ακολουθήσει βάση της αγοράς που απευθύνεται. Το κόστος μπορεί να κυμανθεί από 800€ έως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τα έργα που αναλαμβάνουμε για μικρές επιχειρήσεις συνήθως ξεκινούν από τα 1300€.

Συνοπτικά για να ξεκινήσετε ένα eshop θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι έχετε τον/τους κατάλληλους ΚΑΔ, να διαμορφώσετε το business plan (καθώς ανοίγετε ένα δεύτερο κατάστημα), το martketing strategy και την εσωτερική λειτουργία σας. 

Ανεξαρτήτως του συνεργάτη που θα επιλέξετε θα χρειαστεί να ταξινομήσετε τα προϊόντα σας σε διακριτές κατηγορίες και να συγκεντρώσετε το απαιτητό υλικό.

Τέλος, θα χρειαστεί να συνάψετε συμφωνία με μία μεταφορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί τη διανομή των προϊόντων σας και να κάνετε μια σύμβαση με τον πάροχο ηλεκτρονικών πληρωμών.

Μη χάνετε χρόνο αποκτήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Scroll to Top