Προφίλ

Al

Προφίλ

Από το 2009 ασχολούμαι με την κατασκευή ιστοσελίδων. Στον κλάδο του διαδικτύου, από τότε μέχρι σήμερα, έχει σημειωθεί ίσως η πιο ραγδαία ανάπτυξη συγκριτικά με κάθε άλλο κλάδο. Αυτό αποτελεί για εμένα καθημερινά τη μεγαλύτερη πρόκληση καθώς απαιτείται συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων. 

Πέρασα αρκετά χρόνια στην Αγγλία και το Λουξεμβούργο.  Εκεί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Εκπαιδεύτηκα βάσει διεθνών προτύπων και κατάφερα να διαμορφώσω την επαγγελματική μου νοοτροπία έχοντας ως βάση τέσσερις βασικές αρχές, την ειλικρίνεια, τη συνέπεια, τον σεβασμό και τη συνεργασία. 

Το 2016 αποφάσισα να επιστρέψω στη χώρα μας, να βρεθώ ξανά κοντά στην οικογένεια μου και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε μια δύσκολη περίοδο για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Τα εμπόδια είναι πολλά μέσα στην περίοδο της κρίσης. Μέχρι σήμερα όμως κατάφερα να υποστηρίξω περισσότερες από 30 επιχειρήσεις αναπτύσσοντας τη διαδικτυακή τους εικόνα. 

Συνεργάζομαι με ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους. Αυτό είναι ένα από τα κομμάτια τις εργασίας μου με ενθουσιάζει καθώς καλούμε να γνωρίσω τον τρόπο λειτουργίας και τις ιδιαιτερότητες του κάθε κλάδου μέσα από αρκετές ώρες έρευνας. Κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματίας είναι διαφορετικός και η διαδικτυακή του εικόνα έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις και προφανώς μια προσέγγιση δεν ταιριάζει σε όλους.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ο καθένας μας καλείται να ανταπεξέλθει προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει. Κάθε επαγγελματίας πρέπει πλέον να έχει μια δυνατή διαδικτυακή παρουσία. Αν μια επιχείρηση σήμερα δεν είναι στο διαδίκτυο δίνει την αίσθηση πως είναι εκτός λειτουργίας. Οι καταναλωτές έχουν εξοικειωθεί πλήρως με τη χρήση των μηχανών αναζήτησης και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό σας χώρο στο διαδίκτυο καθώς σε αυτό ακριβώς εξειδικεύομαι.

Προσφέρω τις υπηρεσίες μου, από τη μικρή πόλη της Χαλκίδας. Πιστεύω στην ουσιαστική συνεργασία και λειτουργώ βάσει προγράμματος και σχεδιασμού. Προσπαθώ να δίνω λύσεις στα προβλήματα των συνεργατών μου και όχι προβλήματα στις λύσεις τους. Κάθε έργο μου γίνεται με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου να μπορούμε όλοι να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τις οικογένειές μας.

Θα χαρώ να μάθω περισσότερα για εσάς και την επιχείρησή σας.

Μαρτυρίες

Λίγα λόγια από ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και τους ευχαριστώ θερμά.

Οι περισσότεροι φωτογράφοι αναζητούμε στο website μας να καλύψουμε το αισθητικό κομμάτι του... Ο Τάσος Λέφας δημιούργησε για εμένα έναν ευχάριστο ιστότοπο που πέρα απί το ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα είναι ένα λειτουργικό site που διαρκώς το βρίσκουν νέοι πελάτες! Εσύ τι θες απο τον δικό σου ιστότοπο; Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και πολύ απλά να το αποκτήσεις...

Γνώσεις, Ήθος, Αξιοπρέπεια, Στόχος! Όλα συνδυάζονται στο πρόσωπο του Αναστάσιου Λέφα! Με την υπομονή, την επιμονή, το όραμα και την πίστη σε αυτό, που προσφέρει, δίνει στον Άνθρωπο, που τον εμπιστεύεται, την ώθηση που έχει ανάγκη! Και η επιτυχία είναι δεδομένη!

Ο Τάσος είναι τόσο για τον Γιώργο όσο και για μένα προσωπικά, πέρα από ένας αδιαμφισβητητα εξαιρετος γνώστης και "δεξιοτέχνης" του αντικειμένου του, ένας υπέροχος, ζεστός, επικοινωνιακός, άνθρωπος που έχει το ταλέντο να αφουγκράζεται με ανοιχτή καρδιά και νου όποιον έχει απέναντι του.

Θεωρώ τον όρο «συνεργάτης» ιερό. Σημαίνει πολλά, πέρα απο μια συνεργασία. Σημαίνει ήθος , ευγένεια , κοινούς ή ανάλογους στόχους, όραμα, αξιοπρέπεια, γνώσεις και σε πολλές περιπτώσεις, συναίσθημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που εμπιστεύτηκαμε τον Τάσο Λέφα για την δημιουργία του site μας home891.gr. Σε ευχαριστουμε Τάσο, σου ανοίξαμε το επαγγελματικό σπίτι μας και εσυ μας τίμησες με την παρουσία σου.

Ο Αναστάσιος Λέφας αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, για κάθε επαγγελματία που ενδιαφέρεται για την εικόνα, την προβολή και την εξέλιξη του. Η αποτελεσματικότητα, η ευγένεια, η αμεσότητα, η βαθιά κατανόηση και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της επιχείρησης μας είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν και τον κάνουν σύμμαχο μας στην ανάδειξη της. Πάντα στο πλευρό μας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Σε μια εποχή που σχεδόν τα πάντα έχουν φθίνουσα πορεία..., έχω την τύχη μέσα από το κομμάτι της εργασίας μου και κατ’ επέκταση της αναζήτησης συνεργατών προς υλοποίηση των στόχων, να συναναστραφώ με τον κύριο Λέφα Αναστάσιο.. Αυτό που μπορώ με σιγουριά κ πλήρη επίγνωση να αναφέρω, είναι ότι διαθέτει το χάρισμα, με τρόπο εκλεπτυσμένο να εξωτερικεύει την εκάστοτε επαγγελματική σκέψη, να διαμορφώνει το ιδανικό περιβάλλον αναζήτησης και εν τέλει να μετουσιώνει σε πράξη κάθε τι που φαντάζει αδύνατο.. Είμαι ευτυχής και ευγνώμων που έχει εξανθρωπίσει με την συμπεριφορά του συνολικά, την όλη μας επαγγελματική συνεργασία! Τον ευχαριστώ θερμά, από καρδιάς!

Scroll to Top